Array ( [0] => https://www.redexim.com/news-events/greens-aerator-for-tight-spaces/ [1] => https://www.redexim.com/products/carrier/ [2] => https://www.redexim.com/products/verti-core-iii-1600/ [3] => https://www.redexim.com/news-events/core-aerator/ ) Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache [REQUEST_URI] => /vacature-logistiek-medewerker/ [USER] => redeximcom [HOME] => /data/sites/web/redeximcom/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [QUERY_STRING] => [REQUEST_METHOD] => GET [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [REDIRECT_URL] => /vacature-logistiek-medewerker/ [REMOTE_PORT] => 58776 [SCRIPT_FILENAME] => /data/sites/web/redeximcom/www/index.php [SERVER_ADMIN] => support@webhosting.be [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /data/sites/web/redeximcom/www [CONTEXT_PREFIX] => [REQUEST_SCHEME] => https [DOCUMENT_ROOT] => /data/sites/web/redeximcom/www [REMOTE_ADDR] => 18.220.11.30 [SERVER_PORT] => 443 [SERVER_ADDR] => 185.86.19.151 [SERVER_NAME] => www.redexim.com [SERVER_SIGNATURE] => [LD_LIBRARY_PATH] => /data/jail/usr/local/httpd-2.4-worker/lib:/data/jail/usr/local/openssl/lib [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin [HTTP_COOKIE] => icwp-wpsf-notbot=exp-1727429311 [HTTP_REFERER] => https://www.redexim.com/?p=90891 [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_X_SCHEME] => https [HTTP_X_HCL_FORWARDED_PORT] => 443 [HTTP_X_HCL_FORWARDED_PROTO] => https [HTTP_X_REAL_IP] => 18.220.11.30 [HTTP_HOST] => www.redexim.com [proxy-nokeepalive] => 1 [SCRIPT_URI] => https://www.redexim.com/vacature-logistiek-medewerker/ [SCRIPT_URL] => /vacature-logistiek-medewerker/ [LOGPREFIX] => user_redeximcom [UNIQUE_ID] => ZvZ4aCgR2ql2oVx6KM0RSwAAAEE [HTTPS] => on [REDIRECT_STATUS] => 200 [REDIRECT_SCRIPT_URI] => https://www.redexim.com/vacature-logistiek-medewerker/ [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /vacature-logistiek-medewerker/ [REDIRECT_LOGPREFIX] => user_redeximcom [REDIRECT_UNIQUE_ID] => ZvZ4aCgR2ql2oVx6KM0RSwAAAEE [REDIRECT_HTTPS] => on [FCGI_ROLE] => RESPONDER [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1727428712.1041 [REQUEST_TIME] => 1727428712 ) https://www.redexim.com/vacature-logistiek-medewerker/

Logistiek Medewerk(st)er

Redexim groeit hard en heeft behoefte aan een Logistiek Administratief Medewerk(st)er. Het betreft een rol naast de huidige Logistieke Manager. Een spannende uitdaging waarin je écht van betekenis kunt zijn en mee kunt groeien met de organisatie.

Je opereert in een internationaal georiënteerde omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Bij Redexim ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom verzending en ontvangst van goederen. In deze functie werk je samen met je logistieke collega’s en zit je niet alleen achter je bureau, maar kom je ook in het warehouse om te kijken of jouw planning van verzenden en ontvangen goed uitpakt.

Je rapporteert aan de Logistiek Manager en samengevat bestaan de taken voor jou als Logistiek Administratief Medewerker uit:

  • Vervoersdocumenten opstellen;
  • Transportplanningen maken;
  • Verzekeringen en douaneformaliteiten regelen;
  • Bestaande douaneaangiftes controleren en corrigeren;
  • De verzendingen en ontvangst van goederen administreren;
  • Het gebruiken van speciale software zoals een ERP-systeem;
  • Levertijden in de gaten houden en je collega’s van Sales daarbij op de hoogte houden;
  • De contacten met transporteurs en logistieke contacten van leveranciers onderhouden.

Redexim is een fabrikant van een breed assortiment van machines voor het onderhoud van natuur- en kunstgras. Het begon voor Redexim in 1980 met de introductie van de Verti-Drain® diep-beluchtingsmachine welke indertijd een revolutionaire uitvinding was. Deze machine heeft het proces van bodembeluchting over de hele wereld veranderd. Inmiddels is de Verti-Drain® de must-have beluchter voor onder andere greenkeepers, fieldmanagers, aannemers en tuin-en landschapsarchitecten in hun strijd om de groei van gras te bevorderen. In de loop der jaren is het product portfolio aangevuld met onder andere toonaangevende zaaimachines, zandstrooiers, machines voor renovatie en kunstgrasreinigers. De machines van Redexim worden onder andere ingezet op beroemde golfbanen, voetbalstadions, parken en paardenrenbanen. Redexim heeft een dealernetwerk in meer dan 100 landen. Met zo’n 35 medewerkers in Nederland en met vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië behoort zij tot één van de marktleiders binnen de industrie.

Als Administratief Logistiek Medewerker heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en je vindt het leuk om de zaken goed te organiseren.

Je vindt de logistieke- en transportwereld interessant en vindt het leuk om problemen te voorkomen of op te lossen. Alles moet zogezegd op rolletjes lopen en jij wilt daar graag aan bijdragen of voor zorgen.

Tevens vindt je het leuk om zaken vast te leggen, te werken met een voorraadbeheer- of een ERP-systeem. Je bent handig in berekeningen maken en vindt het onderwerp van belasting- en invoerrechten interessant.

Daarnaast vindt je het leuk om contacten te hebben met leveranciers, klanten, douane beambten, vervoersbedrijven en iedereen die een rol in deze wereld heeft. Het mondeling en schriftelijk communiceren in de Engelse taal is daarbij een must.

Tenslotte beschik je over een vorkheftruck certificaat of ben je bereid die te behalen.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan 32-40u/wk in een veranderende, dynamische en groeiende organisatie;
  • Arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salarisindicatie: €2.200 – €3.000 per maand (obv 40u/week en afhankelijk van jouw werkervaring);
  • Mogelijkheid tot het volgen van extra relevante opleidingen;
  • 25 vrije dagen bij fulltime dienstverband naar eigen inzicht op te nemen;
  • Goede pensioenvoorziening, waarvan de bijdrage volledig wordt betaald door de werkgever;
  • Reiskostenvergoeding volgens norm;
  • Vakantiegeld uitkering volgens norm;

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Neem dan snel contact op en mail naar Henry Demage; h.demage@redexim.com of bel naar 06 – 21 59 39 96.

Click to access the login or register cheese